+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

CEPS

03/11/2023 | Actualitat

Temps de bolets avui “CEPS”Uns dels més preuats i que donen més opcions a la gastronomia.Els podem consumir crusos, amb un bon carpaccio, secs, guisats i donen un aroma i una textura extraordinària el plat.

Altres notícies d'actualitat

05
jul. 2021

MADUIXES

“MADUIXES” de montanya. Un bon moment per assaborir-les !!

28
set. 2018

KAKI (PALOSANTO)

Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i […]

11
juny 2019

PRESEC PARAGUAIA

El Paraguaià procedeix d’una mutació del presseguer, és originari de la Xina des d’on es va començar a estendre cap a Espanya. Es conrea principalment en regions temperades i té unes exigències de sòl i cultiu similars al del presseguer i la nectarina. Aquesta fruita només produeix a la península Ibèrica, més concretament a Múrcia […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web