Recepta senzilla “CARXOFA” laminada al forn amb formatge gratinat !!
Un no contempla els milers de beneficis que pot tenir una fruita com la cirera. Té una temporada curta però és una de les fruites més desitjades. És rica en hidrats, principalment en sucres com la fructosa, la glucosa i la sacarosa. En aquest sentit, ajuden a reduir els nivells de sucre en sang i són […]
La CARXOFA és molt poc calòrica i conté molta fibra. Aquesta verdura té unes propietats que la fan especialment saludable. Els principals beneficis que ens aportava a la nostre salud son: Antioxidant, diürètica, protectora del fetge, controladora del colesterol, reductora de la glucèmia i prebiòtica. Es pot consumir tan crua, a la brasa, bullida, arrebossada, […]
La “SÍNDRIA” es del grup d’aliments que presenta més quantitat d’aigua entre el 92 i el 95%.Gràcies a aquest elevat contingut d’aigua és de les fruites més recomanades per a dietes de control de pes, ja que és poc calòrics, a més a més de ser molt refrescant en època de calor.