Se sol consumir com a fruita fresca, es pot tallar a rodelles per amanides o postres.
És ric en vitamines A, C i B1 i B2, minerals calci ferro, fòsfor pitasi, sodi i magnesi. Aporta fibra soluble que són musílags i la pectina que afavoreixen el trànsit intestinal.Es recomanable en malalties digestives gràcies al seu contingut en antioxidants.Baix en calories
La magrana s’ha utilitzat en les cures de regeneració i neteja interna, així com pels nombrosos beneficis que té en el tractament de diverses patologies. El famós metge de l’antiguitat grega Hipòcrates (460 aC) ja la receptava per tractar les afeccions de l’aparell digestiu, curiosament en la mateixa línia que la medicina tradicional xinesa, per enfortir les genives […]
El jurat qualificador del concurs del comerç local de Girona “Millor Aparador Gastronòmic” ha avaluat més de 60 candidats al guardó. El veredicte se sabrà el 20 de novembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona dins el saló gastronòmic, a les 14.30 hores. Es donaran tres […]
Ja tenim el mercat les primeres “MÙRGULES”, un dels bolets més preuats en la gastrònomia.