Colors ataronjats i marrons ens fan pensar directament amb la tardor. Aquesta època també té les seves fruites dolces i suculentes com és el cas del caqui. És típic de casa nostra i té una textura de polpa aquosa i de pell fina. Amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants que ens ajudaran a afrontar els reptes de l’hivern. És una font important de vitamina C i majoritàriament està compost d’aigua, hidrats de carboni en forma de sucre i gairebé no conté greix. Hi ha estudis que destaquen la importància que les dones prenguin habitualment caquis per prevenir el càncer de tiroides, també conté quantitats destacables de substàncies com la vitamina A que fa que sigui una de les fruites més antioxidants. I per completar, el caqui té un efecte inhibidor molt fort davant de tota classe de virus comuns com la grip o la gastroenteritis.
A NUFRUIT pemsen que no hi ha res més fàcil (i bo!!) que un carpaccio de carbassó farcit. I també us dirém que segur que triomfeu si el feu. La primera vegada que el vam tastar va ser en un restaurant i vam dir “ah, mira, carpaccio de carbassó, tastem-lo”. Ens el vam cruspir en […]
Ideal per consumir aquestes Festes Nadalenques, a part de tindre moltes propietats.
Quint goix de “CIRERES”.Podem gaudir d’aquesta fruita tant preuada ja que està en un moment òptim !!!