Una de les verdures més poc desitjades pels més petits són les bledes. Són originàries de la costa del Mediterrani i el Nord d’Àfrica. Les millor època per consumir-la és a l’hivern, tot i que es pot trobar tot l’any.Estan carregades de nutrients com el calci, el potassi i les vitamines A, C i E. Són ideals per fer dietes depuratives. L’oferta de colors és variada i es poden de cuinar de maneres molt diverses. Amb aquests colors tan vius, les bledes donen un toc d’alegria als plats.
S’han acabat les festes i vénen temps de bons propòsits, fer una dieta sana i saludable.Podeu trobar tota mena de verdures, avui us mostrem “BRÒQUILS” de diferentes varietats i colors, farà que el plat sigui més divertit !!
Tomàquet “BARBASTRO” ple, dolç, gustos. Un plaer per assaborir !!!
Ha començat la temporada de la bona”SÍNDRIA”.Baixa en calories per el seu alt contingut d’aigua, per això es una fruita molt refrescant en temporada de calor.