Entrada la calor, és una època de menjar lleuger i fresc. I és que a l’hora de pensar en la dieta setmanal és important tenir en compte diferents factors perquè sigui equilibrada. Les fruites i les verdures contenen diversos components beneficiosos per la salut.
Principalment, aquests aliments són rics en aigua, que juntament amb les vitamines, els minerals, la fibra i els antioxidants, representa un valor necessari per al benestar.
La fibra és un dels components bàsics que contenen les fruites. Especialment, es troba a la part comestible de la peça i, també, a la pell d’algunes, com per exemple el préssec, la poma o la pera.
Les vitamines són una de les substàncies essencials per mantenir en forma el nostre cos, és per aquesta raó que s’ha de prioritzar el consum de fruites i verdures. Aquests aliments són els que aporten més vitamines, i aquestes ajuden a l’absorció d’altres components com els minerals. Es recomana que una de les tres racions diàries de fruita, siguin cítrics.
És molt important mantenir una dieta equilibrada i s’han de dissenyar amb la finalitat de ser saludables. Són molts els beneficis que aporten les fruites i les verdures, per aquesta raó han d’estar presents, en gran quantitat, a tots els àpats.
Una varietat de tomàquet que la gent deleix per ser coneguda en amanides de tot tipus!
Junt amb la llimona és una de les fruites de menor valo calóric.Cal tenir en compte que no es consumeixen com a fruita fresca sinó per la seva pell i el seu suc.Destaca el alt contingut en vitamina C,àcid cítric i potasi.
Temporada de CLEMENTINES.Una fruita molt agraïda i fàcil de menjar per petits i grands!