L’alvocat és la fruita de moda. Durant el matí, les xarxes socials s’emplenen d’imatges amb les mil formes de cuinar-lo. És un producte molt ric en propietats i greixos saludables. Per saber que un alvocat està llest per menjar s’ha de mirar si la part de dalt és tova i la de sota és ferma. Ajuda a millorar la salut hormonal i emocional pel fet que és ric en vitamina C, B6 i àcid fòlic.
No es perdeu aquests meravellosos dies!
L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, […]
Aquest mes de març arriba la primavera, i en aquesta estació es quan trobem mes varietats de fruites i verdures. Entre d’altres podem trobar els alvocats, maduixots, albercocs, préssecs, cireres, gerds, plàtans, llimones, pomes i taronges. I pel que fa a les verdures i hortalisses de primavera, les carxofes, espàrrecs, remolatxa, bledes, api, faves, enciam, […]