L’alvocat és la fruita de moda. Durant el matí, les xarxes socials s’emplenen d’imatges amb les mil formes de cuinar-lo. És un producte molt ric en propietats i greixos saludables. Per saber que un alvocat està llest per menjar s’ha de mirar si la part de dalt és tova i la de sota és ferma. Ajuda a millorar la salut hormonal i emocional pel fet que és ric en vitamina C, B6 i àcid fòlic.
Espinosa per fora, dolça per dins. Així és la figa de moro, també coneguda com a figa de pala, figa de pic, figa de l’Índia o figa de punxa. Té la pell molt gruixuda i està coberta de pues molt fines que gairebé no es veuen. Per dins està farcida de petites llavors, una mica […]
Temporada de “TARONJA SANGUINA”.El seu color distintiu, es deu a la presència d’antocianina, una família de pigments antioxidants, comuns a moltes flors i fruites.La polpa obté el color fosc quan, a la nit, madura a temperatures baixes.A banda de les notes cítricas, es diferència de les altres taronges, per el toc de gust que recorda […]
Temps de “RAÏM BLANC”.A patir d’agost podem gaudir de raïm daurat i dolç.