Conté més d’una vintena de nutrients essencials, com vitamines A, B, C, E i K, coure ferro, fòsfor, magnesi i potassi ( que regula la pressió arterial); a més de ser font de fibra i proteïna vegetal. Aporta vitamina B6 i àcid fòlic, que prevenen malalties coronàries. L’àcid fòlic també protegeix els fetus i evita els ictus. Per tant un producte amb tantes propietats mereix ser consumit.
El podem menjar amb infinitat de receptes, amanides, farcits, salses, amb postres etc ……
Es una varietat de taronja que es caracteritza per el seu color carmesí.Els seus beneficis superan els de la taronja tradicional,ja que aportan més beta-carotenos i contenen antocianinas,unes substàncies que les conferixen aquest color vermellós tan caraterístic.
Estem en temporada de BOLETS encara que la climatologia no ens acompanya… Avui ” OUS DE REIG”.
Una fruita exquisita per assaborir!Controla el Colesterol!.Alt contingut en fibra,pectina i vitamina C!