+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALL

17/03/2021 | Actualitat

“L’ALL” sorprèn pel seu contingut energètic elevat, gràcies a l’abundància de proteïnes i d’hidrats de carboni en comparació amb altres verdures.La seva riquesa mineral es principalment potassi, fòsfor, magnesi, zinc i iode.

Altres notícies d'actualitat

01
juny 2023

MADUIXES DE BOSC

Producció propia, producte de km0.

12
des. 2018

MADUIXES

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.  

16
set. 2025

MAGRANES

Les “MAGRANES”, ja estan madures!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web