Es poc calòrica i té propietats beneficioses per la salud. Actua com a laxant, diürètic, estimulant de la secreció biliar, facilita la digestió i ajuda a reduir l’índex de colesterol. Té contingut en aigua, fibra, vitamines i minerals.
Podem utilitzar en multitud de receptes.
Agafada en el seu punt òptim de maduració i transportada en avió amb un embalatge protegit perque ens arribi en òptimes condicions per el nostre consum!
Es poden consumir crues, rostides o cuinades lleument amb altres aliments. També es poden afegir per donar color a les amanides. Quan es cuinen, tendeixen a perdre el seu color.
El raïm és una fruita obtinguda de la vid. Els raïms venen en raïms, són petitaas i dolçes. És menjan fresques o s’utilizen per produir agraz, mosto, vi, vinagre i pisco. Creixen agrupades en raïms d’entre 6 i 300 raïms. Poden ser negres, morades, grogues, dorades, púrpura, rosades, marrons, ataronjades o blanques, encara que aquestes […]