+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

15
febr. 2022

TUBERCLES

Varietat de TUBERCLES ó TUBÈRCULS!

02
febr. 2018

TEMPS DE CALÇOTS

Quan el fred ataca, arriba “TEMPS DE CALÇOTS”. Un bon motiu per trobada de familia, amics, companys,…..

04
març 2020

CARXOFA

En mesos de fred la carxofa és la reina de les verdures. És una de les hortalisses més amables perquè es pot cuinar de totes les maneres com per exemple arrebossada, fregida, saltejada… És diürètica i molt saludable, aporta diverses propietats com el calci, fòsfor o les vitamines B1, C, B3, B5 i B6. Es […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web