+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

06
jul. 2025

FIGUES

Algunes varietats de “FIGUES”, ja van madurant.

19
juny 2019

FIGUES DE MORO

Espinosa per fora, dolça per dins. Així és la figa de moro, també coneguda com a figa de pala, figa de pic, figa de l’Índia o figa de punxa. Té la pell molt gruixuda i està coberta de pues molt fines que gairebé no es veuen. Per dins està farcida de petites llavors, una mica […]

26
juny 2019

FLORS DE CARBASSÓ

Delicioses!! Dolçes!! Per exemple,farcides de formatge i arrebossades. Ès d’aquelles receptes fàcils, senzilles i delicioses. Un sopar lleuger de luxe!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web