+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

30
des. 2021

CARXOFES

Bon moment per gaudir d’aquest producte,bo per controlar el colesterol i ric en vitamines.També es un bon depurador per el nostre cos.

10
gen. 2024

TEMPORADA DE CARXOFES

La CARXOFA és molt poc calòrica i conté molta fibra. Aquesta verdura té unes propietats que la fan especialment saludable. Els principals beneficis que ens aportava a la nostre salud son: Antioxidant, diürètica, protectora del fetge, controladora del colesterol, reductora de la glucèmia i prebiòtica. Es pot consumir tan crua, a la brasa, bullida, arrebossada, […]

24
jul. 2024

CEPS

Magnífics “CEPS” trobats al Pirineu gironí !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web