Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.
La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Tot i ser un bolet de cultiu és un bon complement per la nostra gastronomia,tant sigui guisat,arrebossat o a la brasa!
La poma ha estat protagonista de moltes històries i faules que ens han explicat des de ben petits però, a part d’aquest fet, el més important és que és una fruita molt beneficiosa per a la nostra salut. Segons l’OMS, ajuda a reduir el sucre en sang. Pel seu baix contingut calòric es converteix en […]
Des de NUFRUIT condemnem tot acte de violència que vagi en contra de la llibertat,la democràcia i la convivencia.En aquest moment tan transcendental reafirmem el nostre compromís amb els valors i les persones;amb el respecte i la tolerància i rebutgem qualquier intent de retallada dels drets humans. NUFRUIT amb la llibertat,els valors,la democràcia i les […]