+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

07
nov. 2022

CLEMENTINES

Ha començat la temporada de “CLEMENTINES”.Una fruita fàcil de pelar i de un gust agredolç.Alt contingut de vitamina C.

28
gen. 2022

MANGO

Per qui vulgui gaudir d’un excelent MANGO,aquests son cullits madurs del arbre i portats amb avió.Selecció Gourmet!

12
juny 2019

FRUITES! SALUT I FRESCOR

Per tots és sabut que el consum diari de fruites i verdures està carregat de beneficis per al nostre organisme, però si voleu saber quins són els principals, avui us els expliquem: Consumir verdures i fruites és la millor manera d’obtenir antioxidants, els quals ens ajuden a combatre l’envelliment. Aquests nutrients eviten el dany que […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web