+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

VARIETATS DE PATATES

26/09/2019 | Actualitat

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció.

La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi gairebé diàriament en la nostra alimentació d’innombrables formes.

Altres notícies d'actualitat

27
març 2025

NESPRES

La primera fruita de primavera “NESPRES”, ja van madurant.

14
abr. 2023

ALBERGÍNIES

Es poc calòrica i té propietats beneficioses per la salud. Actua com a laxant, diürètic, estimulant de la secreció biliar, facilita la digestió i ajuda a reduir l’índex de colesterol. Té contingut en aigua, fibra, vitamines i minerals. Podem utilitzar en multitud de receptes.

23
març 2023

PEBROT VERMELL CALIFÒRNIA

Es un pebrot xato,molsut i molt dolç!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web