Aprofitant un viatge a Navarra,per degustar esparrécs,ens vam detenir a Logronyo. I per descomptat,aprofitem per anar a sopar a CACHETERO,el referent de la gastronomia de La Rioja,dirigit per Jose Luis Vicente Gomez. Ens submergim en una aútentica experiència de sabors i textures,en un ambient únic. Un aliment, no solsament per al cos,sinó també per a l’esperit i els sentits. Gràcies Jose Luis . i a tot l’equip de CACHETERO. Passió,proximitat i estil. Aquesta és la clau de la cuina de CACHETERO. Des de NUFRUIT us desitgem el millor !!!!!!

Les maduixeres són un cultiu que s’adapten molt bé a tota mena de climes, floreixen a l’hivern i a finals d’estiu ja es poden menjar. La maduixa es considera la fruita afrodisíaca per excel·lència, no només pel seu color vermell passió, sinó perquè les propietats afavoreixen la circulació sanguínia. També poden ajudar a prevenir l’envelliment, […]
Aviat arriben les festes nadalenques i nosaltres ja hem posat les llums de Nadal a LA FRUITERIA. La decoració d’aquest any és totalment artesanal, feta per nosaltres mateixos. Els arbres estan fets amb troncs i pinyes seques, li hem afegit uns complements brillants i els flocs de neu, per donar-li un toc més nadalenc. A […]
Dolors Nuñez,CEO i Co-founder de NUFRUIT, amb Glòria Plana,regidora de l’Area de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme del Ajuntament de Girona i Jaume Von Arend,co-Director del FÒRUM GASTRONÒMIC,a l’espai ÀGORA. Han compartit l’acte de lliurament del Concurs d’aparadors gastronòmics,del que NUFRUIT ha format part com a jurat.