Aprofitant un viatge a Navarra,per degustar esparrécs,ens vam detenir a Logronyo. I per descomptat,aprofitem per anar a sopar a CACHETERO,el referent de la gastronomia de La Rioja,dirigit per Jose Luis Vicente Gomez. Ens submergim en una aútentica experiència de sabors i textures,en un ambient únic. Un aliment, no solsament per al cos,sinó també per a l’esperit i els sentits. Gràcies Jose Luis . i a tot l’equip de CACHETERO. Passió,proximitat i estil. Aquesta és la clau de la cuina de CACHETERO. Des de NUFRUIT us desitgem el millor !!!!!!

L’aranja és el fruit de l’aranger , arbre conreat per la seva fruita. És un híbrid, probablement produït de forma espontània entre l’aranja grossa i la taronja dolça en les plantacions del mar Carib al voltant del segle XVII.
Unes bones “MADUIXES” de proximitat, amb el sabor d’abans !!!
Temporada de cítrics. Un bon suc de taronjes!