El rambutan és una de les fruites més exòtiques del món. Està compost d’àcid gàl·lic i conté una gran quantitat d’antioxidant, que ajuda a combatre l’envelliment prematur. Aquest fruit vermell, ovalat i brillant, surt d’un arbre tropical de mida mitjana. Té una textura semblant a la del raïm, i per fora està recobert amb unes punxes llargues i flonges. Aquesta fruita la podem trobar tot l’any i si la conserves a la nevera, pot aguantar durant molts dies. Ajuda a augmentar l’energia, enforteix els ossos i reforça el sistema immunitari.
La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.
Bon moment per consumir “MADUIXES”, per la bona qualitat i millor preu !!
Aquest temps poden assaborir “TOMAQUET RAF”. Gustosa i textura consistent !!!