+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PRÉSSEC DE VINYA

05/08/2019 | Actualitat

El préssec és menja fresc i cru, però també es pot menjar en almívar, compota, melmelada, suc de préssec, o amanit amb vi. També es pot fer una infusió amb les fulles del presseguer i serveix com a laxant.“PRÉSSEC DE VINYA” embossat DELICIÓS !!!

Altres notícies d'actualitat

02
jul. 2018

Entrevista a Dolors Nuñez,CEO de NUFRUIT

Compartim amb vosaltres la entrevista que en Paco Baso, Director y presentador del programa “Converses Gastronomiques” de la Cadena COPE,va fer a Dolors Nuñez, CEO de NUFRUIT: Entrevista a Dolors Nuñez

26
set. 2019

ROSSINYOLS DE PI

El Rossinyol, és un bolet molt apreciat a Catalunya, tant com va ser-ho en temps ancestrals des de l’antiga Roma. És un bolet ferm i fàcil de conservar. El seu color groc ataronjat viu, el caracteritza i el fet que no l’ataquin les larves li dóna punts d’afegit. Ens el trobem buscant altres espècies i el recol·lectem amb […]

22
nov. 2019

COMENÇA LA TEMPORADA DE CALÇOTS!

El calçot és cadascun dels brots d’una ceba blanca que ha estat replantada. Aquests brots, a mesura que van creixent, es van “calçant” (d’aquí l’origen de la paraula), que vol dir que es tapen els costats de terra per blanquejar-ne la base, que és la part comestible. Això provoca que la part enterrada sigui molt tendra […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web