Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les més emprades per a l’elaboració de pastís de poma i en general en altres productes de fleca. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.
Delicioses!! Dolçes!! Per exemple,farcides de formatge i arrebossades. Ès d’aquelles receptes fàcils, senzilles i delicioses. Un sopar lleuger de luxe!
Aquí tenim el pèsol de ganxet i el pèsol Australiá!
El Rossinyol, és un bolet molt apreciat a Catalunya, tant com va ser-ho en temps ancestrals des de l’antiga Roma. És un bolet ferm i fàcil de conservar. El seu color groc ataronjat viu, el caracteritza i el fet que no l’ataquin les larves li dóna punts d’afegit. Ens el trobem buscant altres espècies i el recol·lectem amb […]