Les pomes Granny Smith són de color verd lluminós. Són cruixents, sucoses i àcides, sent excel · lents tant per cuinar com per menjar crues. També són fabuloses per les amanides. Així mateix, té una textura més forta que la d’altres pomes verdes, provocant problemes a persones amb dentadures postisses. En particular, és famosa per ser una de les més emprades per a l’elaboració de pastís de poma i en general en altres productes de fleca. El seu color verd prové de que la poma és retirada de l’arbre prèviament a la seva maduració com poma vermella.
Que atractiva es LA FRUITA,inclús tractada amb senzillesa!
Aprofitem productes de temporada i proximitat, les”CARXOFES”. Un producte molt saludable i alternatiu!!
Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs rojos, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins. Descobrim per què tots els pobles que han conegut la magrana li han atribuït nombroses propietats i com aquesta fruita tan deliciosa de començament de […]