+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

22/05/2020 | Actualitat

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor dolç i agradable.

Conté antioxidants, mucílags, àcid ascòrbic, fenols. És rica en vitamina C, també conté vitamines de el grup B, minerals com calci, fòsfor, ferro, i té molta en aigua i posseeix proteïna vegetal i fibra soluble.

Les fruites tropicals viuen en un clima quqe fa que creixin fruites molt riques en sabor i amb alts beneficis per a la salut pel seu alt contingut en vitamina A, C i E, i riques en calci, ferro, potassi i magnesi.

Altres notícies d'actualitat

25
oct. 2019

ROYAL GALA

La poma Royal Gala és de grandària petita a mitjà amb un sabor dolç, ideal per a pastissos, salses, amanides i com a berenar o refrigeri.

11
juny 2019

PRESEC PARAGUAIA

El Paraguaià procedeix d’una mutació del presseguer, és originari de la Xina des d’on es va començar a estendre cap a Espanya. Es conrea principalment en regions temperades i té unes exigències de sòl i cultiu similars al del presseguer i la nectarina. Aquesta fruita només produeix a la península Ibèrica, més concretament a Múrcia […]

27
abr. 2020

Dolors Núñez, entrevistada a TV Girona

Dolors Núñez, CEO de Nufruit, com a presidenta L’Associació de Majoristes de Mercagirona, ha estat entrevistada a TV Girona per explicar el descens de l’activitat degut al tancament del sector de la restauració pel confinament. També ha parlat de les afectacions del temporal Gloria en la davallada de producció de cítrics de Llevant. Podeu veure la […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web