+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

22/05/2020 | Actualitat

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor dolç i agradable.

Conté antioxidants, mucílags, àcid ascòrbic, fenols. És rica en vitamina C, també conté vitamines de el grup B, minerals com calci, fòsfor, ferro, i té molta en aigua i posseeix proteïna vegetal i fibra soluble.

Les fruites tropicals viuen en un clima quqe fa que creixin fruites molt riques en sabor i amb alts beneficis per a la salut pel seu alt contingut en vitamina A, C i E, i riques en calci, ferro, potassi i magnesi.

Altres notícies d'actualitat

13
febr. 2018

“MANGO,QUE RICO MANGO”

Exquisit “MANGO” madurat en l’arbre.

18
juny 2021

PRÉSSECS PARAGUIANS

”PRÉSSECS PARAGUIANS” deliciosos !!!

18
març 2021

TOMÀQUET GOLDEN RAF

Es sens dupte una de les mes bones i exquisites que es conèixen. Son les autènticas RAF, es diferèncien tant per el seu sabor inconfundible, com per el seu aspecte i textura.Es un cultiu molt especial i de primera qualitat, cultivat i elaborat de manera natural.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web