+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

22/05/2020 | Actualitat

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor dolç i agradable.

Conté antioxidants, mucílags, àcid ascòrbic, fenols. És rica en vitamina C, també conté vitamines de el grup B, minerals com calci, fòsfor, ferro, i té molta en aigua i posseeix proteïna vegetal i fibra soluble.

Les fruites tropicals viuen en un clima quqe fa que creixin fruites molt riques en sabor i amb alts beneficis per a la salut pel seu alt contingut en vitamina A, C i E, i riques en calci, ferro, potassi i magnesi.

Altres notícies d'actualitat

15
nov. 2019

ALVOCAT

L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen.Convé que els alvocats no estiguin massa tous ni massa durs. Idealment, l’alvocat madurat a l’arbre conté més vitamines i antioxidants. Per […]

18
des. 2019

TOMAQUET RAF

Aquest temps poden assaborir “TOMAQUET RAF”. Gustosa i textura consistent !!!

25
set. 2018

TEMPS DE FRUITES

Temps de fruites.NUFRUIT, la diferència!!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web