+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

22/05/2020 | Actualitat

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor dolç i agradable.

Conté antioxidants, mucílags, àcid ascòrbic, fenols. És rica en vitamina C, també conté vitamines de el grup B, minerals com calci, fòsfor, ferro, i té molta en aigua i posseeix proteïna vegetal i fibra soluble.

Les fruites tropicals viuen en un clima quqe fa que creixin fruites molt riques en sabor i amb alts beneficis per a la salut pel seu alt contingut en vitamina A, C i E, i riques en calci, ferro, potassi i magnesi.

Altres notícies d'actualitat

10
des. 2020

Calçots

Ha arribat el fred i amb ell la temporada dels calçots. Es tracta d’un producte clau de la gastronomia catalana, les principals zones de cultiu es troben, especialment, a la província de Tarragona. Encara que ara ja se’n puguin trobar, la temporada de les calçotades comença a finals de l’hivern, entre el febrer i el […]

03
nov. 2022

CARXOFES

Ha començat la temporada de “CARXOFES”!

05
març 2025

ROSSINYOLS

Plat senzill i deliciós. Cocotxes de bacallà amb “ROSSINYOLS”, per llepar-se els dits !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web