+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Pera Comice

16/11/2020 | Actualitat

La fruita que has de menjar si vols un extra de vitamines i hidratació és una pera. És rica en nutrients, té un gust dolç i una textura tendra. Principalment conté fibra, que té un efecte prebiòtic i redueix l’absorció de colesterol. La pera és una de les fruites més riques en potassi i per tant, participa en la regulació del balanç de l’aigua en l’organisme. Una insuficiència de potassi provoca símptomes com ara cansament, dolor muscular, debilitat o rampes. Es pot menjar de diverses maneres, una proposta pels mesos de calor són els batuts i pels mesos de fred es pot posar en les amanides que junt amb verdures d’arrel ajuda a reforçar el sistema immunitari.

Altres notícies d'actualitat

29
ag. 2018

FIGUES BLANQUES

“FIGUES BLANQUES”. Delicioses !!!

01
set. 2020

Els centres de fruita, un regal diferent

A Nufruit podem fer l’encàrrec a mida que necessitis, ja sigui per fer un regal, un obsequi d’empresa, o per celebrar una ocasió especial. Amb els nostres centres de fruita de temporada aconseguiràs sorprendre d’una forma vistosa i saludable!

07
set. 2020

Poma Royal Gala

La poma ha estat protagonista de moltes històries i faules que ens han explicat des de ben petits però, a part d’aquest fet, el més important és que és una fruita molt beneficiosa per a la nostra salut. Segons l’OMS, ajuda a reduir el sucre en sang. Pel seu baix contingut calòric es converteix en […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web