+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

El pebrot, una hortalissa de l’estiu

30/06/2020 | Actualitat

El pebrot té coses molt bones, com nombrosos antioxidants que ens ajuden a prevenir l’envelliment. És una hortalissa de l’estiu coneguda amb molts noms, com pebrina o pebre. Hi ha moltes variants d’aquesta hortalissa. Es classifica segons la mida, el color o la manera de consumir-la, la més coneguda és el pebrot escalivat. També queda molt bé en les amanides i feta a la samfaina, li dona un toc picant i agredolç al plat. Però el més important que s’ha de saber és que és fonamental a la dieta mediterrània.

Altres notícies d'actualitat

11
ag. 2020

Figues a l’agost

La dita diu Cada cosa al seu temps, i les figues a l’agost, subratllant la temporada òptima d’aquesta fruita. És una de les més dolces, perfumada i amb una textura carnosa. Rica en vitamina C i B, potassi, calci i magnesi. Es relaciona amb el funcionament de l’intestí, els nervis i els músculs. Té un […]

10
oct. 2018

NUFRUIT AMB LA TRAMUN 2018

LaTramun, la prova de bike-maratoó més internacional i amb més nivell del nostre país En LaTramun 2018 hi haurà 14 nacionalitats, prop de 20 campions nacionals, una campiona olímpica i, sobretot, centenars de bikers ansiosos per rodar per les millors senderes. NUFRUIT amb l’esport,els valorts i les persones!!

16
nov. 2017

A NUFRUIT COMENCEM A PREPARAR EL NADAL 2017

Ús avancem imatges exclusives d’alguns dels productes que NUFRUIT prepara per a aquest NADAL 2017. Moltes sorpreses i originals per aquestes dates. Us anirem informant.NUFRUIT, la Diferència!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web