+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Nova web de NuFruit

12/09/2016 | Actualitat

És un plaer presentar la nostra nova web, una plataforma clara i dinàmica amb més continguts i una navegació molt intuïtiva. La nova marca de la nostra empresa de distribució, comercialització i repartiment de fruita i verdura NUFRUIT és nítida, comprensible, colorista i elegant: representa l’aposta de futur i d’actualització d’un equip de professionals compromesos, així com el creixement i l’evolució de la empresa per donar resposta a les necessitats dels seus clients. El web ha estat dissenyada i programada per l’empresa especialitzada en comunicació, disseny i marques
El nostre àmbit professional es concentra en la distribució i venda de productes de l’horta, buscant el millor preu, a les comarques de Girona i Barcelona.
La nostra nova web pretén ser un espai d’intercanvi per compartir amb els nostres visitants i clients. Per aquesta raó, els animem a contactar amb nosaltres si tenen algun suggeriment, alguna opinió o alguna novetat, sempre amb l’objectiu de seguir millorant i prestar un servei encara millor.

Altres notícies d'actualitat

16
abr. 2022

La MONA feta per en NIL

La MONA feta per en NIL i la NONNA! Molt bona PASQUA per tothom!

15
febr. 2023

FAVES I PÈSOLS

A pesar del fred els hivernacles fan la seva funció.”FAVES i PÈSOLS” de proximitat!

02
març 2023

KIWI

Una de les fruites que aporten més VITAMINA C, fibra, ric en coure,potassi i magnesi.Alt contingut de VITAMINA E,per tant estimula el colágen.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web