L’olor dolça que arriba quan l’obres, el seu to daurat de l’interior i el seu gust excepcional el fa més desitjat. El mango és originari de la Índia però actualment ja es cultiva a diferents racons d’Espanya.
Hi ha moltes raons per les quals gaudir d’un mango, i és que és un fruita que té molts efectes positius per a la salut com poden ser els problemes intestinals. Com la majoria de fruites, és ric en aigua i fibra. Un altre benefici que aporta el mango és que dona brillantor a la pell i al cabell.
El mango es pot menjar de diverses formes, com per exemple com a postres es pot fer amb iogurt o mel. També té un paper important a la cuina japonesa com a complement als “makis”. Així doncs és una fruita que es pot combinar amb tot i que sempre és agradable de tastar.
Aquest mes de juny ha arribat l’estiu, aquesta es l’estació de la calor i la que té més hores de sol. És el moment de gran varietat de fruites, que són refrescants i de colors molt vius, i de verdures excel·lents. Podem trobar maduixes, albercocs, nectarines, préssecs, cireres i guindes, prunes, figues i bacores, fruites […]
Els tomàquets xerri s’han convertit en un dels complements predilectes per donar color i gust de les amanides, sopes i altres elaboracions culinàries. El motiu d’aquest èxit és gust dolç i menys àcid que altres varietats tenen, així com l’explosió que provoca al paladar. Conté vitamina C, que ajuda al sistema immunitari, entre altres funcions, […]
Dolç, ple i consistents. Ideal per fer unes bones amanides !!!