L’olor dolça que arriba quan l’obres, el seu to daurat de l’interior i el seu gust excepcional el fa més desitjat. El mango és originari de la Índia però actualment ja es cultiva a diferents racons d’Espanya.
Hi ha moltes raons per les quals gaudir d’un mango, i és que és un fruita que té molts efectes positius per a la salut com poden ser els problemes intestinals. Com la majoria de fruites, és ric en aigua i fibra. Un altre benefici que aporta el mango és que dona brillantor a la pell i al cabell.
El mango es pot menjar de diverses formes, com per exemple com a postres es pot fer amb iogurt o mel. També té un paper important a la cuina japonesa com a complement als “makis”. Així doncs és una fruita que es pot combinar amb tot i que sempre és agradable de tastar.
Es cap de setmana i tenim més temps per fer elaboracions a la cuina. Avui “PERA CONFERÈNCIA”, cuita al forn i acabem amb mel i formatge blau !!
Les “MAGRANES” ja estan escletants!!
“TOMÀQUETS CHERRY”. Una bona alternativa per fer amanides!!! Les varietats actuals de tomàquet cherry o tomàquet cirera, més coneguts entre els consumidors com els tomàquets, són les hereves directes dels fruits i plantes originals de tomàquet trobats pels conqueridors a Amèrica. La província de Granada és la zona productora més important a escala mundial d’aquesta […]