+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Mandarines

06/11/2020 | Actualitat

L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.

Altres notícies d'actualitat

12
jul. 2021

ALLS VERMELL

Son de nova cuita. Indispensable en la cuina Mediterrània.

29
oct. 2021

TEMPS DE CASTANYES

Fires de Girona.Temps de Castanyes!! La castanya protagonitza, junt amb els panellets i els moniatos, la tradicional festa de la Castanyada.

14
febr. 2022

TOMÀQUET RAFF

Un bon tomàquet per consumir aquest temps!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web