+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Mandarines

06/11/2020 | Actualitat

L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.

Altres notícies d'actualitat

11
jul. 2025

El millor “MELÓ” del món

El millor “MELÓ” del món ‼️A l’origen, la comparació entre l’interior dolç i daurat del meló i el metall més apreciat de la nostre cultura, va ser un valor diferencial.L’experiència, la satisfacció provoca per un “18 Quilates” se situa a la memòria, allà on els records valen el seu pes en or. No és possible […]

02
maig 2023

PÈSOLS

Temps de “PÈSOLS”.

30
juny 2020

Les mores, una fruita silvestre d’estiu

La móra és un fruit silvestre, que podem trobar als inicis de l’estiu, i també durant tot l’any en algunes contrades del nostre país. De gust dolç, destaca per contingut vitaminic, els polifenols i l’aportació de fibra. També té la presència de vitamines com la vitamina A, C, E, K i l’àcid fòlic.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web