+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Mandarines

06/11/2020 | Actualitat

L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.

Altres notícies d'actualitat

21
oct. 2025

Poma “GRANNY SMITH”

De textura creixent, àcida, sucosa, ideal per reposteria i receptes de cuina.

01
jul. 2025

AMANIDA DE FRUITES

Un gran postre “AMANIDA DE FRUITES” amb gelats de “PITAIA”.

28
abr. 2023

CURSA DEL “PA AMB TOMÀQUET”

Col·laborem amb la cursa del “PA AMB TOMÀQUET”.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web