+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Mandarines

06/11/2020 | Actualitat

L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.

Altres notícies d'actualitat

12
set. 2022

PINYA DEL MONTE GOLD BY AIR

Es una fruta madurada a la planta i transportada amb avió per preserva la seva màxima qualitat!

22
maig 2020

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor […]

29
set. 2022

BRÒQUIL ROMESCO

Es un híbrid entre el bròquil i el bròquili. Destaca per la seva curiosa forma angulosa que el fa molt atractiu!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web