L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.
Entrem a la Setmana Santa i els “PÈSSOLS” de proximitat estan en un moment òptim a pesar de la sequera que estem patint !!
Preparant “TEMPS DE FLORS”.Desde NUFRUIT i LA FRUITERIA estem preparant un dels moments mes emblemàtics per el gironins i visitants.Marquem “La diferència”.
Un esmorzar “SALUDABLE” Pa integral, RÚCULA, ALVOCATS I TOMÀQUET XERRI. Tot un festival de sabors.