L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.
Bon moment per depurar el nostre cos.La “CARXOFA” que està en un moment de molta qualitat.Les seves propietats son diverses, és colèrica (afavoreix la secreció de bilis), diürètica, digestiva i hipoglucèmia t. Indicada en hepatitis, arterioesclerosis i diabetis, a més és un gran antioxidant.Molt agraïda en la gastronomia, ja que es pot elaborar amb infinitat […]
Una fruita exquisita per assaborir!Controla el Colesterol!.Alt contingut en fibra,pectina i vitamina C!
FERRAN DANÉS co-Founder de NUFRUIT participa a la GUILLERIES BTT RACE. Endavant Ferran!! Valors,esport i persones. Tot l’equip de NUFRUIT, amb tú!!!