L’hivern, el fred, el gust àcid i dolç, un color ataronjat ens porten a aquesta fruita: la mandarina. Tothom la coneix pel seu alt contingut en vitamina C. És una fruita d’hivern, però a causa del seu efecte refrescant convé no abusar-ne, sobretot si som persones fredoliques. Quan mengem mandarines cal prendre’ns la polpa sencera, és a dir no només el suc, ja que s’aprofiten totes les propietats que conté la fruita, com pot ser la fibra. Es recomana menjar les mandarines entre hores i no com a postres, tot i així es pot incloure en amanides i altres plats com a peça refrescant. I com a detall curiós, la pell també es pot aprofitar per fer infusions. Ens ajudarà a escalfar-nos a l’hivern i, a més, és ideal per a abans d’anar a dormir.
S’apropa SANT JORDI, si vols fer un regal diferent, original i sorprenent nosaltres t’el fem i el portem a domicili. Sorprèn al teu ser estimat !!
Una de les últimes novetats en pera que ha arribat al mercat! Es dolça i de textura molt cruixent.Es la pera de moda!
NUFRUIT ha col.laborat en la preparació del stand de MERCAGIRONA en l’edició del FORUM GASTRÒNOMIC que avui s’inaugura.