La mandarina és un fruit similar a la taronja però més petita i aplatada per la seva base. La seva escorça és llisa, brillant color vermell ataronjat i és molt fàcil de pelar, fins i tot amb les mans. La mandarina es consumeix principalment com a fruita en fresc, encara que també són coneguts les conserves de grillons de mandarines.

“PRODUCTES DE TARDOR”, ideals per poguer fer una bona decoració!!
Temporada de “CARXOFES”.Una verdura amb moltes propietats.Aquesta hortalissa és originària del nord d’Àfrica, molt probablement d’Egipte, els grecs i els romans ja la coneixien. Posteriorment a l’edat mitjana varen ser els àrabs els qui en van estendre el seu consum i per això es creu que la paraula carxofa deriva del terme àrab (al-kharshûf) que […]
Temporada de fruita dolça l’“ALBERCOC”.Fruita carnosa, fàcil de menjar, molt bona per fer melmelada, un cop sec es converteixen en el deliciosos ORELLONS que els podem consumir tot el any.