+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MADUIXES

12/12/2018 | Actualitat

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.

 

Altres notícies d'actualitat

07
ag. 2019

GROSELLES

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines […]

28
maig 2020

Els beneficis de les fruites i les verdures

Entrada la calor, és una època de menjar lleuger i fresc. I és que a l’hora de pensar en la dieta setmanal és important tenir en compte diferents factors perquè sigui equilibrada. Les fruites i les verdures contenen diversos components beneficiosos per la salut. Principalment, aquests aliments són rics en aigua, que juntament amb les […]

18
set. 2019

PASTANAGUES DE COLORS

Diversitat de colors de pastanagues. És una simple arrel, però la tradició i la ciència li atorguen múltiples propietats, des de millorar la vista fins a prevenir el càncer. La clau de tot plegat es troba en el seu color taronja, un color que promet salut, i en el fet que sigui una verdura d’arrel, […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web