+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MADUIXES

12/12/2018 | Actualitat

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.

 

Altres notícies d'actualitat

28
oct. 2019

CEPS

El bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos. Els bolets frescos són majoritàriament aigua (entre un 80 i un 90%), per això són un aliment que es fa malbé tan ràpid. Només contenen entre 20 i 35 kcal per 100 grams, una proporció semblant a la de les verdures.

19
febr. 2018

AMANIDA PER ASSABORIR

MIXTA d’enciam per assaborir una suculenta amanida !!!!

25
abr. 2019

CIRERES

Comença la temporada de CIRERES. Ja les podem gaudir!! Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única,aquesta fruita primaveral i estiuenca es rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web