+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

MADUIXES

12/12/2018 | Actualitat

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.

 

Altres notícies d'actualitat

28
set. 2018

KAKI (PALOSANTO)

Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i […]

03
ag. 2022

CARBASSÓ BLANC

De les nostres contrades!

17
maig 2021

RECEPTE SENZILLE

“AMANIDA DE MANGO ALVOCAT I RÙCULA” Molt saludable i fàcil de fer !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web