Les maduixeres són un cultiu que s’adapten molt bé a tota mena de climes, floreixen a l’hivern i a finals d’estiu ja es poden menjar. La maduixa es considera la fruita afrodisíaca per excel·lència, no només pel seu color vermell passió, sinó perquè les propietats afavoreixen la circulació sanguínia. També poden ajudar a prevenir l’envelliment, tonificar els ronyons i prevenir les càries. Per conservar-les, és millor posar-les en un lloc fresc, fosc i ventilat. A l’hora de cuinar-les, es poden utilitzar com a ingredient principal o com a element decoratiu en amanides o postres. El que sí que està clar és el seu gust dolç amb un toc àcid, segur que triomfa.
Temporada de CLEMENTINES.Una fruita molt agraïda i fàcil de menjar per petits i grands!
“TOMÀQUET CHERRY” pera, també nomenat “CIREROLS” per el seu tamany.
És un préssec dolç, de carn blanca i pell molt fina. Ric amb vitamina A i C, porta gran quantitat d’aigua i fibra, es molt diürètic.