Les maduixeres són un cultiu que s’adapten molt bé a tota mena de climes, floreixen a l’hivern i a finals d’estiu ja es poden menjar. La maduixa es considera la fruita afrodisíaca per excel·lència, no només pel seu color vermell passió, sinó perquè les propietats afavoreixen la circulació sanguínia. També poden ajudar a prevenir l’envelliment, tonificar els ronyons i prevenir les càries. Per conservar-les, és millor posar-les en un lloc fresc, fosc i ventilat. A l’hora de cuinar-les, es poden utilitzar com a ingredient principal o com a element decoratiu en amanides o postres. El que sí que està clar és el seu gust dolç amb un toc àcid, segur que triomfa.
Tot un plaer assaborir “MANDARINES” com aquesta!
“MADUIXA BLANCA” o “PINEBERRY”.És petita, de color blanc i aquenis vermells de forta aroma i sabor semblant a la pinya.
Girona ja respira, olora i sent les flors. Des de primera hora del matí, la ciutat bull d’activitat amb la 61a edició del Temps de Flors. Des de tasses amb til·la, paraigües que aixopluguen flors, ous trencats, testos flotants al pont de les Peixateries Velles o finestres que obren la ciutat al món a les escales […]