+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Fruites i verdures que ajuden a millorar el sistema immunitari

01/04/2020 | Actualitat

Moments de fred o d’altes amenaces sanitàries on la nostra salut es pot veure afectada, és important tenir una bona alimentació per ajudar a mantenir en línia la nostra salut mental i física.

Una bona tècnica per prevenir que virus i bacteris no afectin la nostra salut és menjar aliments rics en Vitamina C, com per exemple taronges, llimones o qualsevol altre tipus de cítric.

Altres remeis que antigament les àvies utilitzaven durant aquesta temporada són l’all i ceba. Són un bon mètode antiviral i antibacterià. Les receptes més conegudes són la sopa d’all i la de ceba.

Les carxofes són una gran font de qualitats que ajuden a regenerar el cos. Només pel fet que aporten àcids ja que ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang i disminuir la pressió arterial, a més d’enfortir el sistema immunitari.

Pel que fa a les fruites trobem que els nabius contenen propietats protectores que eviten tota mena d’infeccions. El kiwi estimula els glòbuls blancs que ajuden a combatre infeccions i, finalment, la magrana conté propietats antivirals, les quals preveuen la grip i altres malalties gripals.

Altres notícies d'actualitat

08
oct. 2019

KIWIS

Sabíeu que els kiwis no creixen als arbres? Són una planta enfiladissa que durant molts anys va servir d’element decoratiu fins que es va descobrir que sota la pell peluda i poc atractiva hi havia una fruita dolça, àcida i refrescant deliciosa. El kiwi ens pot ajudar a conciliar el son, a depurar l’intestí, a millorar les […]

08
abr. 2019

NISPEROS

Comencem temporada de “NISPEROS”. Els primers fruits de primavera!! De color ataronjats i polpa carnosa, les nespres són la fruita ideal per a qualsevol edat i condició. També coneguts com merlas a Algesires i altres zones, són dolces però amb un lleuger toc àcid i pertanyen a la mateixa família que les peres, les prunes, les pomes o […]

18
gen. 2019

TOMÀQUETS CHERRY

“TOMÀQUETS CHERRY”. Una bona alternativa per fer amanides!!! Les varietats actuals de tomàquet cherry o tomàquet cirera, més coneguts entre els consumidors com els tomàquets, són les hereves directes dels fruits i plantes originals de tomàquet trobats pels conqueridors a Amèrica. La província de Granada és la zona productora més important a escala mundial d’aquesta […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web