Moments de fred o d’altes amenaces sanitàries on la nostra salut es pot veure afectada, és important tenir una bona alimentació per ajudar a mantenir en línia la nostra salut mental i física.
Una bona tècnica per prevenir que virus i bacteris no afectin la nostra salut és menjar aliments rics en Vitamina C, com per exemple taronges, llimones o qualsevol altre tipus de cítric.
Altres remeis que antigament les àvies utilitzaven durant aquesta temporada són l’all i ceba. Són un bon mètode antiviral i antibacterià. Les receptes més conegudes són la sopa d’all i la de ceba.
Les carxofes són una gran font de qualitats que ajuden a regenerar el cos. Només pel fet que aporten àcids ja que ajuden a reduir els nivells de colesterol en sang i disminuir la pressió arterial, a més d’enfortir el sistema immunitari.
Pel que fa a les fruites trobem que els nabius contenen propietats protectores que eviten tota mena d’infeccions. El kiwi estimula els glòbuls blancs que ajuden a combatre infeccions i, finalment, la magrana conté propietats antivirals, les quals preveuen la grip i altres malalties gripals.
“Pera Conferència” al forn amb formatge blau “NOUS”, “MAGRANA” i un toc de “FRERIGOLA.
La poma Royal Gala és de grandària petita a mitjà amb un sabor dolç, ideal per a pastissos, salses, amanides i com a berenar o refrigeri.
“FAVES” tendres. Les primeres faves de les nostres contrades km.0 La primavera és època de faves, una lleguminosa molt saborosa i plena de nutrients, vitamines, minerals i propietats beneficioses per a la salut.