Comença la primavera, per tant temps de flors. Podem assabori diversitat de “FLORS COMESTIBLES”.
Afegir flors al nostre menjar no només la fa més atractiva i fresca a la vista, sinó que també afegeix sabors diversos a manera de sazonador per a aportar certs matisos i fins i tot nutrients com a vitamines del grup A i B, licopens i altres components com polifenoles o fitoquímics, igual que quan condimentem els nostres plats amb herbes aromàtiques.
“LA FRUITERIA” marca la diferència. Podeu trobar la millor qualitat de fruites de temporada, verdures, productes de proximitat, km0, queviures, pa artesà del forn CRESELL, vins, caves, formatges artesans. i un bon servei a domicili!!
Espinosa per fora, dolça per dins. Així és la figa de moro, també coneguda com a figa de pala, figa de pic, figa de l’Índia o figa de punxa. Té la pell molt gruixuda i està coberta de pues molt fines que gairebé no es veuen. Per dins està farcida de petites llavors, una mica […]
Destaca per el seu sabor i textura,així com per poder ser plantat en aigües salines que fa que tingui aquest toc especial!