+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

FLORS COMESTIBLES

24/03/2019 | Actualitat

Comença la primavera, per tant temps de flors. Podem assabori diversitat de “FLORS COMESTIBLES”.

Afegir flors al nostre menjar no només la fa més atractiva i fresca a la vista, sinó que també afegeix sabors diversos a manera de sazonador per a aportar certs matisos i fins i tot nutrients com a vitamines del grup A i B,  licopens i altres components com polifenoles o fitoquímics, igual que quan condimentem els nostres plats amb herbes aromàtiques.

Altres notícies d'actualitat

24
jul. 2019

FIGUES,FRUITA AMB MOLTES POSSIBILITATS

Fruita estiuenca, molt dolça, ben perfumada i de textura carnosa. Com que és molt rica en fibra soluble i insoluble s’ha convertit en un dels remeis tradicionals per al problema del restrenyiment. En la tradició mediterrània, la figa és una de les més citades també, fins al punt que el seu nom ha esdevingut un eufemisme per […]

11
set. 2018

TEMPS DE BOLETS

Catalunya gaudeix d’una coneguda tradició boletaire. En arribar les pluges de la tardor, un gran nombre de persones es desplacen als boscos amb l’afany de passar una estona d’esbarjo i omplir de bolets els cistells. Però cal vigilar: algunes espècies són tòxiques i molt perilloses. El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan […]

20
set. 2019

MAGRANES

Tots els pobles que han conegut la magrana li han atribuït nombroses propietats i com aquesta fruita tan deliciosa de començament de tardor amaga un potencial antioxidant enorme. La magrana es coneix d’ençà dels egipcis (2500 aC) que enterraven les persones amb una magrana per desitjar-los abundància a l’altra vida. Es creu que els cartaginesos la van introduir […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web