Sabeu que podeu fer compostatge a casa vostre, al balcó o al jardí, mitjançant el compostatge casolà de fruites i verdures, aixì com d’altres aliments, les restes vegetals, podem aconseguir transformar les deixalles orgàniques en adob per a la terra. D’aquesta manera reduïm els residus que van als circuits convencionals de recollida i tractament. Aquesta és la manera més eficient i ecològica de reciclar les restes orgàniques, que suposen un 40% del pes total de la brossa domèstica. I sense sortir de casa.
Bon moment per assaborir aquests PRÉSSECS tan gustosos !!
Una de les fruites que aporten més VITAMINA C, fibra, ric en coure,potassi i magnesi.Alt contingut de VITAMINA E,per tant estimula el colágen.
Us heu preguntat mai com és que hi ha pebrots de diferents colors? Tots aquests venen de la mateixa planta i cada color aporta un valor nutricional lleugerament diferent. També, els podem diferenciar pel gust. Aquestes característiques són causades per factors com el temps de sembrat i la maduresa. Els verds són els menys madurs […]