+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Castanyes

02/10/2020 | Actualitat

Fa pocs dies que ha començat la tardor i en els mercats ja es comencen a veure castanyes. És un aliment molt associat a la tardor, però la temporada s’allarga fins ben entrada la fred del gener. El seu component principal són els hidrats de carboni, cosa que fa que siguin un fruit sec molt nutritiu i ens aporti molta energia per escalfar-nos bé a l’hivern i poder rendir una bona estona. Les castanyes contenen moltes menys proteïnes i greixos que la resta de fruita seca, i això la fa menys calòrica. A l’hora de cuinar-les, combinen tant en plats dolços com en salats. Recordeu que, tant si les compreu seques com fresques, les castanyes han d’estar en remull tota la nit (8 h mínim) perquè deixin anar les substàncies que les fan més difícils de pair. I per últim, són recomanades per a les persones que pateixen de retenció de líquids i dolors lumbars relacionats amb els ronyons.

Altres notícies d'actualitat

31
maig 2019

FLOR DE MAGRANA

És un fruit gros, de forma globosa, que quan madura es bada de manera irregular. Està envoltat d’una pell que va del color verd fins al rosat i el vermell, després de passar pel groc. Els grans es troben distribuïts sobre diverses placentes, cadascuna de les quals correspon a un carpel.

19
nov. 2017

FORUM GASTRONÒMIC :TOT PREPARAT AL STAND DE MERCAGIRONA

NUFRUIT ha col.laborat en la preparació del stand de MERCAGIRONA en l’edició del FORUM GASTRÒNOMIC que avui s’inaugura.

07
ag. 2019

GROSELLES

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web