Fa pocs dies que ha començat la tardor i en els mercats ja es comencen a veure castanyes. És un aliment molt associat a la tardor, però la temporada s’allarga fins ben entrada la fred del gener. El seu component principal són els hidrats de carboni, cosa que fa que siguin un fruit sec molt nutritiu i ens aporti molta energia per escalfar-nos bé a l’hivern i poder rendir una bona estona. Les castanyes contenen moltes menys proteïnes i greixos que la resta de fruita seca, i això la fa menys calòrica. A l’hora de cuinar-les, combinen tant en plats dolços com en salats. Recordeu que, tant si les compreu seques com fresques, les castanyes han d’estar en remull tota la nit (8 h mínim) perquè deixin anar les substàncies que les fan més difícils de pair. I per últim, són recomanades per a les persones que pateixen de retenció de líquids i dolors lumbars relacionats amb els ronyons.
Les primeres “TOMÀQUET MONTSERRAT” de les nostres contrades Km0, és un privilegi poder assaborir aquest producte tant fresc!!
Tot caminant per les Gavarres vaig tindre una gran sorpresa, trobar aquest “OU DE REIG”.Aquestes últimes pluges han estat beneficioses.
Vídeo Corporatiu de NUFRUIT. Un equip i una gestió que marquen LA DIFERÈNCIA!!