Em començat temporada de “CARXOFES”.Una delícia de verdura. Quan arriba la tardor i comença el fred, arriba també el moment de les carxofes, unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i, per descomptat, amb moltes propietats saludables per al nostre organisme. Colesterol? Problemes de fetge? De cor? Àcid úric? La carxofa us ajudarà.

Es tot un plaer poguer trobar aquestes “MADUIXES DE BOSC”.
Les cireres són una fruita que ens anuncia l’estiu, són antioxidants, de les fruites que ho són més. A Catalunya hi han moltes zones on es cultiven i a on es celebren fires temàtiques sobre aquesta fruita que aporta una composició nutricional amb molts beneficis per la nostra salut. La Organització Mundial de la Salut […]
És un tomàquet de bona mida de color blavós a causa de la seva gran concentració en antocianines, que li otorga unes excel·lents propietats per al nostre organisme. Té un sabor excepcional, gran aroma i textura ferma.