+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Carbasses

29/07/2020 | Actualitat

Les carabasses ens recorden la tardor, tot i tenir receptes d’estiu. És una verdura amb moltes propietats com el ferro, el calci o el potassi. D’aquesta verdura se’n poden aprofitar les llavors i les flors. Són fàcils de combinar, sigui en un àpat principal o en postres, gràcies a la seva dolçor. Actualment hi ha carabasses tot l’any. El seu component principal és l’aigua, seguit de la fibra i els hidrats de carboni. Tenen uns colors variats, ataronjats i verds, que conviden a la decoració.

Altres notícies d'actualitat

07
oct. 2019

MANDARINES

La mandarina és un fruit similar a la taronja però més petita i aplatada per la seva base. La seva escorça és llisa, brillant color vermell ataronjat i és molt fàcil de pelar, fins i tot amb les mans. La mandarina es consumeix principalment com a fruita en fresc, encara que també són coneguts les […]

14
nov. 2019

TOMAQUET BLAU

Millor SABOR 2019. Ric amb vitamina C i B6. El tomàquet és una fruita-hortalissa que no convé guardar a la nevera ja que perd textura, sabor i suculència. Consistent i de molt bon gust !!!  

26
maig 2019

Extraordinaris “CEPS”

Els ceps són bolets que trobarem arreu del nostre país. Hi ha espècies d’ambients frescals i ceps que ens apareixeran a ple mes de juny. Sempre, però, seran bolets massissos, densos, visibles, que cal arrencar sencers quan encara són consistents, posant el palmell de la mà sobre el barret i girant-los com si els volguéssim […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web