Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en temporada.
La producció desestacionalitzada d’hortalisses i verdures ha contribuït que les amanides conquistin amb més facilitat quota de mercat en el calendari anual de moltes famílies.
És una varietat que destaca per el seu sabor dolç, suau i pell fina, molt carnosa i plena. Ideal per per gaudir amb amanida i també sola amb unes bones anxoves, tonyina i un oli extra d’oliva !!
Avui un esmorzar molt saludable.Torrada amb “ALVOCAT, TOMÀQUET XERRI PERA i ALFÀBREGA”.
NUFRUIT es un dels patrocinadors col.laboradors del C.C ESQUENAPELATS-L‘ESCALA.Els valors de l‘esport,l‘esforç i la solidaritat,son plenament coincidents amb els de NUFRUIT.Endavant, “Esquenapelats“ i que tingeu un mol Bon Any 2017 !!!!