+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDES ORIGINALS

07/10/2019 | Actualitat

Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en temporada.

La producció desestacionalitzada d’hortalisses i verdures ha contribuït que les amanides conquistin amb més facilitat quota de mercat en el calendari anual de moltes famílies.

Altres notícies d'actualitat

20
set. 2019

CEPS

La seva forma de tap de cava en els exemplars més petits és molt característica. És un dels únics bolets que podrem trobar en diversos hàbitats, d’aqui que la seva zona d’influència sigui ámplia. És un bolet que té molta capacitat de creixement i realment, trobar-se’l al bosc en el seu moment màxim d’expansió, no deixarà indiferent […]

04
jul. 2019

SÍNDRIA

La “SÍNDRIA” una molt bona fruita per combatre la calor !!! Aquesta fruita de textura aquosa, porosa i molt sucosa és refrescant i té un deliciós gust dolç. Es tracta de la fruita que té més aigua (un 93%).

22
nov. 2019

TOMAQUET MONTE ROSA

TOMAQUET MONTE ROSA” exquisita. Plena de pulpa, carnosa, gustosa i madurada a la planta!!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web