Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en temporada.
La producció desestacionalitzada d’hortalisses i verdures ha contribuït que les amanides conquistin amb més facilitat quota de mercat en el calendari anual de moltes famílies.

Quint goix aquest cistell de “TOMÁQUET PERA-MONTSERRAT” De les nostres contrades. Producte de pròximitat, kmO.
Dolç o salat, la fruita combina amb tot i potencia el seu gust. És un aliment refrescant que aporta molta aigua al nostre cos. En els menús dels restaurants podem trobar diversos plats amb tocs exòtics, això ve donat perquè la base del cuinat són fruites tropicals com el mango, la síndria o la papaia. […]
Ha començat la temporada de les “MAGRANES”, això vol dir que s’apropa la tardor.