Poques coses poden ser més estacionals que un plat que es cuina amb els ingredients crus. En no passar per l’alquímica transformació del foc cocinador, la qualitat de l’ingredient és el factor crític i determina el resultat final del plat. I no hi ha millor manera de garantir la qualitat d’un aliment que consumir-lo en temporada.
La producció desestacionalitzada d’hortalisses i verdures ha contribuït que les amanides conquistin amb més facilitat quota de mercat en el calendari anual de moltes famílies.

Girona.”TEMPS DE FLORS” del 13 al 21 de Maig no vos ho perdeu, i degusteu les FLORS COMESTIBLES !!!
Disfrutant d’esdeveniment amb la MARTA ROMANÍ a l’EMPORDANET!
Cireres espectaculars!! Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única, descobrim les raons dietètiques per assaborir aquesta fruita primaveral i estiuenca rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions.