+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA DE TOMAQUET I CEBA DE FIGUERES

07/08/2019 | Actualitat

Preparació: Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre,  escorreu-la i repetiu l’operació amb totes les cebes.Poseu-les al plat, afegiu la col confitada ben escorreguda, els tomàquets nets i tallats a talls, les olives i amaniu amb un pols de sal i un bon raig d’oli.

 

Altres notícies d'actualitat

15
febr. 2017

UN SOPAR INOLVIDABLE EN CACHETERO (LOGRONYO)

Aprofitant un viatge a Navarra,per degustar esparrécs,ens vam detenir a Logronyo. I per descomptat,aprofitem per anar a sopar a CACHETERO,el referent de la gastronomia de La Rioja,dirigit per Jose Luis Vicente Gomez. Ens submergim en una aútentica experiència de sabors i textures,en un ambient únic. Un aliment, no solsament per al cos,sinó també per a […]

25
abr. 2019

CIRERES

Comença la temporada de CIRERES. Ja les podem gaudir!! Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa. Les cireres són unes de les fruites amb més èxit entre grans i petits. A part d’un sabor excepcional i d’una textura única,aquesta fruita primaveral i estiuenca es rica en antioxidants molt eficaços per mantenir joves la pell i […]

31
ag. 2018

FIGUES DE MORO

Una altre varietat “FIGUES de MORO” . Ricas amb fibra, baixes en calories i grand antioxidant.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web