Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.
Gran qualitat de “Gran qualitat de “ARANYONS” i “GERS”.Són un bon antioxidant i un antiinflamatori natural.
Una fruita exquisita per assaborir!Controla el Colesterol!.Alt contingut en fibra,pectina i vitamina C!
Estem el millor moment de la temporada de les “CIRERES”. Dolçes, grosses, madures, textura forta, un plaer de poguer assaborir!!🍒