+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA

21/08/2019 | Actualitat

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Altres notícies d'actualitat

26
març 2025

RECEPTA FÀCIL

Una recepta fàcil de fer!

25
abr. 2024

FARIGOLA

Herbes aromàtiques la “FARIGOLA” em la seva màxima floració !!!

25
maig 2023

GERMINATS

Perquè serveixen els “GERMINATS”?Donen toc de gust, frescor i decoració els nostres plats.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web