+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

AMANIDA

21/08/2019 | Actualitat

Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Altres notícies d'actualitat

17
maig 2021

RECEPTE SENZILLE

“AMANIDA DE MANGO ALVOCAT I RÙCULA” Molt saludable i fàcil de fer !!!

22
nov. 2022

CARXOFES

Gaudim de la temporada de “CARXOFES” que en aquest moment ja tenen molta qualitat!

26
set. 2021

PASTÍS DE MANGO

Pastís de brioix amb “MANGO”

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web