Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

Extreordinaris colors que ens ofereixen aquest “VITETS”.
Us heu preguntat mai com és que hi ha pebrots de diferents colors? Tots aquests venen de la mateixa planta i cada color aporta un valor nutricional lleugerament diferent. També, els podem diferenciar pel gust. Aquestes característiques són causades per factors com el temps de sembrat i la maduresa. Els verds són els menys madurs […]
Comencem de bon matí per donar un bon servei els nostres clients.