Una amanida o ensalada és principalment un plat fred amb ingredients generalment crus, predominant les hortalissesbarrejades, tallades en trossos i habitualment condimentades o adobades o trompades o amanides, fonamentalment amb sal, oli d’oliva i vinagre, que es pot prendre com a plat únic, abans o després del plat principal i fins i tot com a complement (per a picar). A la península Ibèrica les amanides més habituals duen enciam i tomàquet, o tomàquet i ceba. També és habitual la barreja dels tres ingredients. A vegades es mescla o substitueix l’enciam amb altres fulles verdes, com ara l’escarola, l’herba dels canonges, o fins i tot els espinacs tendres.

De bon mati donant servei els nostres clients!!
L’equip de professionals de NuFruit us portarà la vostra comanda de fruites i verdures, al lloc on tingueu el vostre negoci. Cobrim totes les comarques gironines, Alt i Baix Empordà, La Selva, Gironès, Pla de l’Estany, Garrotxa, Ripollès i Cerdanya. Així com a totes les poblacions. Agullana Albanyà Armentera, l’ Avinyonet de Puigventós Bàscara Biure […]
“TOMÀQUETS” de proximitat km0, madurats a la planta, tota una experiència per asseborir !!