+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ALVOCATS

06/06/2019 | Actualitat

Voleu esmorzar una combinació de greixos, fibra, vitamines i antioxidants quasi perfecta? Doncs trieu un alvocat! Sota una pell cruixent de color poc atraient hi trobareu una carn de textura cremosa amb un sabor neutre que combina bé tant amb dolç com amb salat.

L’alvocat és un d’aquells aliments privilegiats al laboratori, ja que ha estat objecte de molts estudis científics que confirmen l’evidència de les propietats que tradicionalment li han atribuït els pobles que fa milers d’anys que el consumeixen: ajuden a tenir un cor sa, a regular els nivells de sucre en sang, a envellir millor, a tenir una vista més bones i una pell més saludable.

Altres notícies d'actualitat

19
nov. 2018

CLEMENTINES

Estem en plena temporada de “CLEMENTINES”.La clementina és el fruit del clementiner, un arbre híbrid. És un híbrid estèril que no té pinyols i que es caracteritza per la seva pell prima i el seu gust agredolç.

27
set. 2019

PINATELLS

Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.    

26
juny 2019

FLORS DE CARBASSÓ

Delicioses!! Dolçes!! Per exemple,farcides de formatge i arrebossades. Ès d’aquelles receptes fàcils, senzilles i delicioses. Un sopar lleuger de luxe!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web