+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

FRUITS VERMELLS

16/08/2019 | Actualitat

Els fruits vermells o fruites del bosc són, principalment, baies. Dins d’aquest grup podem incloure: groselles, móres, nabius, aranyons, gerds, maduixes, maduixots, cireres, prunes, raïms… La majoria dels experts reconeixen que menjar fruites altament acolorides com els fruits vermells, poden millorar notablement la nostra salut. I com més intens sigui el color del fruit, major serà el seu valor nutricional. Tots ells ens aporten clars beneficis per a la salut i la bellesa.

Altres notícies d'actualitat

26
set. 2019

VARIETATS DE PATATES

Una bona part de les vitamines i minerals de les patates es troben just sota la pell, d’aquí la importància de pelar aquests tubercles amb especial cura o de coure’ls amb pell i retirar-la-hi posteriorment a la cocció. La patata no és un aliment que tingui llarga tradició d’aliment o planta medicinal, encara que s’utilitzi […]

26
abr. 2021

TARONGES

Taronges al costat del PONT ROMÀ.

16
gen. 2020

PESSOLS

Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web