Tot a punt per poguer comprar els ingredients per la “ESCUDELLA de NADAL”La paraula “escudella” es refereix al bol amb què, a l’edat mitjana se servien les sopes i els plats amb salsa, que es menjaven amb pa. Més tard, es va passar a designar-ne el contingut.L’escudella i carn d’olla, plat tradicional de Nadal, si le servim en forma de sopa amb els ingredients picadets le denominem escudella barrejada o olla barrejada.
Estem amb temporada de botels!! Podem assaborir uns exquisits “PINATELLS És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.
La fruita que has de menjar si vols un extra de vitamines i hidratació és una pera. És rica en nutrients, té un gust dolç i una textura tendra. Principalment conté fibra, que té un efecte prebiòtic i redueix l’absorció de colesterol. La pera és una de les fruites més riques en potassi i per tant, participa en […]
Una bona proposta d’amanida:ALVOCAT,MANGO,RÚCULA i llagostins.Fàcil de fer i molt original per aquests dies de calor!