El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els efectes saludables trobem l’efecte antihipertensiu, efecte antiagregant plaquetari i, també, és antioxidant. Es pot cuinar de diverses maneres i, per tant, el fa més ric. Es recomana el seu consum, durant l’època estival. En concret el tomàquet de branca tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars.
Carpaccio de TOMÂQUET MONTSERRAT ó PERA amb un trinxat de CEBA TENDRE i CIBOLET!
La magrana s’ha utilitzat en les cures de regeneració i neteja interna, així com pels nombrosos beneficis que té en el tractament de diverses patologies. El famós metge de l’antiguitat grega Hipòcrates (460 aC) ja la receptava per tractar les afeccions de l’aparell digestiu, curiosament en la mateixa línia que la medicina tradicional xinesa, per enfortir les genives […]
Tocades del fred!