+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

26/02/2020 | Actualitat

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els efectes saludables trobem l’efecte antihipertensiu, efecte antiagregant plaquetari i, també, és antioxidant. Es pot cuinar de diverses maneres i, per tant, el fa més ric. Es recomana el seu consum, durant l’època estival. En concret el tomàquet de branca tonifica l’estómac, depura el sistema circulatori, estimula la digestió i protegeix la pell dels rajos solars.

Altres notícies d'actualitat

05
març 2020

MADUIXES AMB LA SEVA FLOR

La maduixa és una fruita de primavera i estiu. Es pot menjar a qualsevol hora del dia i es pot cuinar de diverses maneres com per exemple es pot fer melmelada. Sense dubte és la fruita més adorada per la seva dolçor. Els seus beneficis són variats: ajuden a tenir la boca més sana, prevenir […]

27
febr. 2020

ALVOCATS

L’alvocat és la fruita de moda. Durant el matí, les xarxes socials s’emplenen d’imatges amb les mil formes de cuinar-lo. És un producte molt ric en propietats i greixos saludables. Per saber que un alvocat està llest per menjar s’ha de mirar si la part de dalt és tova i la de sota és ferma. […]

20
set. 2019

ROSSINYOLS

El Rossinyol (Cantharellus Cibarius), és un bolet molt apreciat a Catalunya, tant com va ser-ho en temps ancestrals des de l’antiga Roma. És un bolet ferm i fàcil de conservar. El seu color groc ataronjat viu, el caracteritza i el fet que no l’ataquin les larves li dóna punts d’afegit. Ens el trobem buscant altres espècies i el […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web