+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

TEMPS DE CALÇOTS

02/02/2018 | Actualitat

Quan el fred ataca, arriba “TEMPS DE CALÇOTS”. Un bon motiu per trobada de familia, amics, companys,…..

Altres notícies d'actualitat

07
ag. 2020

Alfàbrega

Pizzes, amanida de mozzarella i tomàquet, pasta al pesto…, totes aquestes receptes tenen un ingredient comú: l’alfàbrega. És una herba aromàtica que deixa una frescor en el nostre paladar. Es pot consumir fresca o seca, però de totes les maneres és bon complement per a plats de pasta, carns, peix… És una aliada de la […]

16
gen. 2020

PESSOLS

Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.

20
abr. 2020

Flor de carbassó

La flor del carbassó és una planta antioxidant. Destaca per el contingut de vitamina C, betacarotè i flavonoides, que ajuda a tenir una pell sana i a activar les defenses. Es fa servir molt en plats italians i mexicans, arrebossada, com a acompanyant de formatges, arrossos, pizzes i sopes.  

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web