+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

RAMBUNTAN

28/10/2019 | Actualitat

Es tracta d’una de les fruites més exòtiques del món i procedeix d’Indonèsia. Pertany a la mateixa família que el litxi i ofereix grans beneficis per al nostre organisme. És petit, de manera ovalada i molt dolça, amb certa semblança a la polpa del raïm. Té un sabor fresc, sucós i una mica àcid. El seu aspecte exterior està format per una prima capa coberta de “pèls”. Pel seu aspecte, el rambután també és conegut com a litxi pelut.

Altres notícies d'actualitat

18
nov. 2019

CLEMENTINES

Ja es temporada de Clementines. Son delicioses. Les clementines són un híbrid entre la mandarina comuna i la taronja amarga que resulta més saborosa i dolça. Amb un bon sabor, sucós i d’una dolçor per sobre de l’habitual.

20
febr. 2017

HOMENATGE A EN PEP.

C.c. Esquenapelats-Las Dunas L’Escala.Homenatge a en Josep Antoni Higueras Leon !!!Sortida de club als Àngels en honor a en Congui!!!Des de de NUFRUIT,ens afegim al homenatge.NUFRUIT,amb l’esport,els valors i les persones.

03
ag. 2020

Amanides d’estiu

El mes d’agost, conegut per ser el més calorós. En aquesta època el cos en demana menjars lleugers i les millors receptes que compleixen aquest requisit són les amanides. Són un plat que es pot fer de diverses formes i que es poden combinar tot tipus de fruites i verdures. La més coneguda és la […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web