+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Quines fruites i verdures hem de menjar el mes de març?

16/03/2020 | Actualitat

El mes de març és un interludi entre el període d’hivern i estiu. Aquest fet també passa en el món de la gastronomia perquè comencem a deixar els plats calents per a cuinar receptes més encarades al bon temps. Durant aquesta època podem trobar productes que inicien la seva temporada a la tardor com per exemple podria ser el ravenet, la ceba tendra, el bròcoli verd o l’escarola. Les propostes de cocció per aquest temps solen ser sopes clares, caldos depuratius i receptes que ajuden a netejar l’organisme.

Aquest tercer mes en són característiques la fava i el pèsol, essent dues verdures clarament de primavera. Es poden consumir saltejades amb pernil, estofades, amb pastes o arròs. Són unes hortalisses lleguminoses molt saboroses i plenes de nutrients, vitamines, minerals i amb diverses propietats beneficioses per la salut.

Un altre punt important són les fruites que segueixen el mateix sentit que les hortalisses. És un mes en què el cos necessita depurar-se i protegir-se de possibles infeccions. Les millors acompanyants per aquest procés poden ser les maduixes, la xirimoia, els alvocats, la pera conference, el kiwi o la taronja de taula.

 

Altres notícies d'actualitat

28
des. 2017

GAIREBÉ HEM ACABAT L’ANY!!

Ha passat molt depresa. S’acosta el 2018. A NUFRUIT ja tenim preparades els raïms. I volem aprofitar aquest moment per desitjar a tots els nostres clients i amics,un nou any ple de pau,amor,llibertat i salut.

25
febr. 2018

PÈSOLS

Malgrat el fred que fa………….algun “PÈSOL”fresc podem menjar !!!!

18
des. 2019

CARXOFES

Temporada de “CARXOFES”. Una deliciosa verdura amb moltes propietats i diversitat de maneres de cuinar !!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web