+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Quines fruites i verdures hem de menjar el mes de març?

16/03/2020 | Actualitat

El mes de març és un interludi entre el període d’hivern i estiu. Aquest fet també passa en el món de la gastronomia perquè comencem a deixar els plats calents per a cuinar receptes més encarades al bon temps. Durant aquesta època podem trobar productes que inicien la seva temporada a la tardor com per exemple podria ser el ravenet, la ceba tendra, el bròcoli verd o l’escarola. Les propostes de cocció per aquest temps solen ser sopes clares, caldos depuratius i receptes que ajuden a netejar l’organisme.

Aquest tercer mes en són característiques la fava i el pèsol, essent dues verdures clarament de primavera. Es poden consumir saltejades amb pernil, estofades, amb pastes o arròs. Són unes hortalisses lleguminoses molt saboroses i plenes de nutrients, vitamines, minerals i amb diverses propietats beneficioses per la salut.

Un altre punt important són les fruites que segueixen el mateix sentit que les hortalisses. És un mes en què el cos necessita depurar-se i protegir-se de possibles infeccions. Les millors acompanyants per aquest procés poden ser les maduixes, la xirimoia, els alvocats, la pera conference, el kiwi o la taronja de taula.

 

Altres notícies d'actualitat

30
juny 2018

ALBERCOCS

Temps de calor.Extraordinaris “ALBERCOCS”.

26
set. 2017

ELS PRIMERS “PINATELLS” ENS HAN ARRIBAT

Ja els tenim!! Els primers de la temporada. A Catalunya és un bolet abundant, que es fa des del litoral fins als Pirineus. Fructifica des de final de l’estiu, fins a l’arribada dels primers freds de l’hivern.És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans.A França també es fa servir en la cuina […]

21
ag. 2018

“FIGUES COLL DE DAMA”

“FIGUES COLL DE DAMA” per Gaudí !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web