+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Quines fruites i verdures hem de menjar el mes de març?

16/03/2020 | Actualitat

El mes de març és un interludi entre el període d’hivern i estiu. Aquest fet també passa en el món de la gastronomia perquè comencem a deixar els plats calents per a cuinar receptes més encarades al bon temps. Durant aquesta època podem trobar productes que inicien la seva temporada a la tardor com per exemple podria ser el ravenet, la ceba tendra, el bròcoli verd o l’escarola. Les propostes de cocció per aquest temps solen ser sopes clares, caldos depuratius i receptes que ajuden a netejar l’organisme.

Aquest tercer mes en són característiques la fava i el pèsol, essent dues verdures clarament de primavera. Es poden consumir saltejades amb pernil, estofades, amb pastes o arròs. Són unes hortalisses lleguminoses molt saboroses i plenes de nutrients, vitamines, minerals i amb diverses propietats beneficioses per la salut.

Un altre punt important són les fruites que segueixen el mateix sentit que les hortalisses. És un mes en què el cos necessita depurar-se i protegir-se de possibles infeccions. Les millors acompanyants per aquest procés poden ser les maduixes, la xirimoia, els alvocats, la pera conference, el kiwi o la taronja de taula.

 

Altres notícies d'actualitat

10
nov. 2017

NUFRUIT AL CONCURS D’APARADORS GASTRONÒMICS DE GIRONA

Fins el 25 de novembre el comerç local de Girona proposa una ruta gastronòmica pels aparadors candidats al premi “Millor Aparador Gastronòmic”, convocat per novè any consecutiu per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial. El concurs, que aquest any s’organitza novament en el marc i amb el suport del Fòrum Gastronòmic, compta amb més […]

08
març 2017

NUFRUIT RSC Club Ciclista ESQUENAPELATS-L’ESCALA

El C.C.esquenapelats-l’escala,patrocinat entre altres per NUFRUIT,va ser entrevistat al programa Esports 10,del Canal 10 Empordà.Podeu veure l’entrevista, amb Moises i Franc,que comença en el minut 28.Gràcies a Canal 10 pel seu suport a l’esport aficionat.NUFRUIT,amb els valors i les persones. Entrevista a els Esquenapelats      

26
febr. 2020

TOMÀQUET DE BRANCA AMB MOZZARELLA I ALFÀBREGA

El tomàquet de branca amb mozzarella i alfàbrega és un dels plats per excel·lència que recorda l’estiu. Això és així perquè la combinació dels tres ingredients fa que quedi un regust fresc a la boca. El tomàquet es caracteritza per l’escassa aportació calòrica a causa del fet que el major component que té és l’aigua. Entre els […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web