+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ELS PRIMERS “PINATELLS” ENS HAN ARRIBAT

26/09/2017 | Actualitat

Ja els tenim!! Els primers de la temporada. A Catalunya és un bolet abundant, que es fa des del litoral fins als Pirineus. Fructifica des de final de l’estiu, fins a l’arribada dels primers freds de l’hivern.És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans.A França també es fa servir en la cuina provençal.A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

18
gen. 2019

PÈSOLS

PÈSOLS .Un plaer per assaborir!!!! Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.Aquestes […]

28
set. 2018

KAKI (PALOSANTO)

Menjar un kaki madur és com obrir un pot de melmelada! Aquesta fruita tardorenca, dolça com cap, típica de casa nostra i amb una textura de polpa aquosa i pell fina –quasi transparent– amaga tresors nutritius en forma d’antioxidants poderosos que ens ajudaran a preparar-nos per afrontar els reptes de la vida en general i […]

02
jul. 2018

TOMATES

“TOMATES” gustosos per gaudir !!!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web