+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

ELS PRIMERS “PINATELLS” ENS HAN ARRIBAT

26/09/2017 | Actualitat

Ja els tenim!! Els primers de la temporada. A Catalunya és un bolet abundant, que es fa des del litoral fins als Pirineus. Fructifica des de final de l’estiu, fins a l’arribada dels primers freds de l’hivern.És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans.A França també es fa servir en la cuina provençal.A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

15
febr. 2017

UN SOPAR INOLVIDABLE EN CACHETERO (LOGRONYO)

Aprofitant un viatge a Navarra,per degustar esparrécs,ens vam detenir a Logronyo. I per descomptat,aprofitem per anar a sopar a CACHETERO,el referent de la gastronomia de La Rioja,dirigit per Jose Luis Vicente Gomez. Ens submergim en una aútentica experiència de sabors i textures,en un ambient únic. Un aliment, no solsament per al cos,sinó també per a […]

09
maig 2018

TEMPS DE FLORS

Tot preparant “TEMPS de FLORS” podem gaudir de TOMÀQUET DE LA PERA I TOMÀQUET DEL PEBROT de les nostres contrades km 0.

16
nov. 2017

NUFRUIT AMB EL JURAT DE LA MOSTRA D’APARADORS GASTRONÒMICS DE GIRONA

El jurat qualificador del concurs del comerç local de Girona “Millor Aparador Gastronòmic” ha avaluat més de 60 candidats al guardó. El veredicte se sabrà el 20 de novembre en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona dins el saló gastronòmic, a les 14.30 hores. Es donaran tres […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web