Amb les pluges de la tardor surten els bolets com el pinetell. És un bolet comú que es pot trobar arreu del territori català. Surt, sobretot, en tot tipus de pinedes. És molt bo cuinat a la graella i saltat amb julivert amb una carn de consistència poc fibrosa. Per diferenciar-lo d’altres espècies, aquest té les làmines fines, denses i de color crema ataronjat. Els bolets són un tresor nutricional, ja que són pobres en sucres simples i, majoritàriament, contenen aigua. El tipus de cocció influeix en el nivell calòric del final del plat, no és el mateix fer-los a la planxa que amb molt d’oli.
Amb aquestes plujes ja podem assaborí uns extraordinaris “PINATELLS”.
Un esmorzar “SALUDABLE” Pa integral, RÚCULA, ALVOCATS I TOMÀQUET XERRI. Tot un festival de sabors.
NUFRUIT es un dels patrocinadors col.laboradors del C.C ESQUENAPELATS-L‘ESCALA.Els valors de l‘esport,l‘esforç i la solidaritat,son plenament coincidents amb els de NUFRUIT.Endavant, “Esquenapelats“ i que tingeu un mol Bon Any 2017 !!!!