+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PINATELL

01/12/2019 | Actualitat

El pinetell desprèn un làtex de color taronja i gust dolç, que el distingeix del rovelló , amb qui es confon sovint. És un bolet molt usat en la gastronomia dels Països Catalans. A França també es fa servir en la cuina provençal. A Polònia són també força populars i es serveixen fregits amb mantega o marinats.

Altres notícies d'actualitat

29
des. 2016

NUFRUIT,AMB ELS VALORS I LES PERSONES

NUFRUIT col·labora amb la Fundació Sergi.Per aquest cap d’any ha creat  la “Pulsera solidària” el RAÏM DE LA SORT.Bon any 2017 !!!!

07
ag. 2019

GROSELLES

Les groselles vermelles són unes petites fruites rodones de color vermell. Encara que es poden consumir crues, el seu sabor agridulce les fa indicades per a l’elaboració de melmelades, batuts, gelats, etc. Són riques en vitamines i minerals. Les groselles són un aliment saludable que aporta poques calories i que és ric en fibra, vitamines […]

21
set. 2018

OU DE REIG

L’ou de reig  és un bolet excel·lent comestible  i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web