+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PESSOLS

16/01/2020 | Actualitat

Els pèsols frescos de temporada són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar també, perquè són molt rics nutritivament. Els pèsols destaquen per un contingut alt en vitamines del grup B, vitamina C, proteïnes fàcilment digeribles, hidrats de carboni d’assimilació lenta i minerals com el calci, el ferro, el potassi.

Altres notícies d'actualitat

28
oct. 2019

CEPS

El bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos. Els bolets frescos són majoritàriament aigua (entre un 80 i un 90%), per això són un aliment que es fa malbé tan ràpid. Només contenen entre 20 i 35 kcal per 100 grams, una proporció semblant a la de les verdures.

12
des. 2018

MADUIXES

Les maduixes s’utilitzen per preparar melmelades i postres. Tradicionalment, s’han utilitzat per a donar color a merengues, nates i batudes amb llet per a l’elaboració de gelats. És habitual menjar-se-les amb nata, sucre o regades amb moscatell.ón apreciades molt pel seu contingut en vitamines i minerals i les seves propietats reconstituents i depuratives.  

13
febr. 2018

ES MOL IMPORTANT TENIR UN BON “ALVOCAT”

ALVOCATS al punt de maduració. Exquisits per gaudir en infinitat de receptes i molt beneficioses propietats.

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web