+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

PEBROTS DE COLORS

09/09/2020 | Actualitat

Us heu preguntat mai com és que hi ha pebrots de diferents colors? Tots aquests venen de la mateixa planta i cada color aporta un valor nutricional lleugerament diferent. També, els podem diferenciar pel gust. Aquestes característiques són causades per factors com el temps de sembrat i la maduresa. Els verds són els menys madurs i tenen un gust un pèl amarg, proporcionen Vitamina A i C. Els que més es coneixen són els vermells i són els més madurs. Tenen més vitamines que els verds i també són més dolços. El tercer que trobem és el taronja amb tocs verds que a part de les seves propietats nutricionals aporta altres beneficis en el sistema nerviós. Funcionen positivament per problemes articulars com el reuma o l’artritis.

Altres notícies d'actualitat

03
des. 2019

CISTELLES DE FRUITES!!

Vols ser original? Regala una cistella de fruita per fer un detall saludable i diferent.Amb una selecció de l’època de Nadal y de temporada. Amb l’estil i la qualitat NUFRUIT!  

15
maig 2020

L’albercoc, una fruita poc calòrica

A partir d’aquest mes i fins entrat el setembre, podem gaudir dels albercocs, una fruita de color groguenc, que evoluciona cap ataronjat per finalment esdevenir d’un color vermellós. Té un alt contingut d’aigua, pocs hidrats de carboni, cosa que el fa poc calòric. També te propietat antioxidants, i ric en potassi.

08
set. 2017

L’EDUCACIÓ,ELS VALORS I LES PERSONES

Aprofitant l’inici del curs escolar 2017/2018,NUFRUIT ratifica la seva línia d’actuació de recolzar l’educació,l’ensenyament i a tots els seus professionals,en la tasca de formar a les futures generacions.NUFRUIT,amb els Valors i Persones !!

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web