+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Els pebrots ajuden i faciliten l’eliminació de líquids i toxines

20/04/2020 | Actualitat

Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme.  Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal.

Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, bullit, al forn, en amanides, o com a guarnició en molts de plats.

Té un gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i  betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens. El suc del pebrot, si s’aplica sobre la pell pot arribar a aclarir les taques que si produeixen.

 

 

Altres notícies d'actualitat

05
març 2018

LA MÚRGULA

S’apropa Sant Josep i la “MÚRGULA” ha tret el bec.

16
oct. 2017

NUFRUIT A LA TRAMUNBIKE 2017

NUFRUIT ha col·laborat a LA TRAMUNBIKE 2017.Felicitats a tots per l’èxit de la cursa i l’organització.NUFRUIT amb l’esport!!

10
març 2017

Fruites i verdures de primavera

Aquest mes de març arriba la primavera, i en aquesta estació es quan trobem mes varietats de fruites i verdures. Entre d’altres podem trobar els alvocats, maduixots, albercocs, préssecs, cireres, gerds, plàtans, llimones, pomes i taronges. I pel que fa a les verdures i hortalisses de primavera, les carxofes, espàrrecs, remolatxa, bledes, api, faves, enciam, […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web