+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

Els pebrots ajuden i faciliten l’eliminació de líquids i toxines

20/04/2020 | Actualitat

Hi ha una amplia varietat de pebrots, aquests aporten molt de potassi, i per aquest motiu tenen una important acció diürètica, i faciliten l’eliminació de líquids i toxines dels nostre organisme.  Al tenir aquesta propietat laxant, agilitza el trànsit intestinal.

Aquesta hortalissa, ja sigui verda, blanca, lila, groga o vermella, es pot combinar en tot tipus de receptes i plats, bullit, al forn, en amanides, o com a guarnició en molts de plats.

Té un gran contingut en magnesi, vitamina C, vitamina B2, B6, E i  betacarotè, que posseeix efectes anticancerígens. El suc del pebrot, si s’aplica sobre la pell pot arribar a aclarir les taques que si produeixen.

 

 

Altres notícies d'actualitat

20
febr. 2018

TEMPS DE FAVES

Podem gaudir d’una excel·lent qualitat a les nostres contrades !!!  

07
ag. 2020

Alfàbrega

Pizzes, amanida de mozzarella i tomàquet, pasta al pesto…, totes aquestes receptes tenen un ingredient comú: l’alfàbrega. És una herba aromàtica que deixa una frescor en el nostre paladar. Es pot consumir fresca o seca, però de totes les maneres és bon complement per a plats de pasta, carns, peix… És una aliada de la […]

30
juny 2020

El pebrot, una hortalissa de l’estiu

El pebrot té coses molt bones, com nombrosos antioxidants que ens ajuden a prevenir l’envelliment. És una hortalissa de l’estiu coneguda amb molts noms, com pebrina o pebre. Hi ha moltes variants d’aquesta hortalissa. Es classifica segons la mida, el color o la manera de consumir-la, la més coneguda és el pebrot escalivat. També queda […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web