L’ou de reig és un bolet excel·lent comestible i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del peu. La seva olor és suau i el seu gust, dolç.
Fruites de tardor “LA MAGRANA”.Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs vermells, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins.
ESPÁRRECS de marge, un plaer de buscar-los i menjar-los !!!
Pel fred de l’hivern és necessari prendre molta vitamina C. Els cítrics en són una gran font i un d’aquests és la taronja sanguina. És una fruita que té moltes propietats i que les transforma amb vitamina, augmentant l’absorció del ferro, el calci i el fòsfor. És coneguda per ser antioxidant i reforçar el sistema […]