+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

OU DE REIG

21/09/2018 | Actualitat

L’ou de reig  és un bolet excel·lent comestible  i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del peu. La seva olor és suau i el seu gust, dolç.

Altres notícies d'actualitat

16
nov. 2018

LA MAGRANA

Fruites de tardor “LA MAGRANA”.Sota una pell gruixuda i daurada amb tocs vermells, s’amaga un interior curull de llavors recobertes d’una polpa dolça i sucosa de color i brillantor semblant a la dels robins.

29
març 2021

ESPÁRRECS

ESPÁRRECS  de marge, un plaer de buscar-los i menjar-los !!!

07
febr. 2020

TARONJA SANGUINA

Pel fred de l’hivern és necessari prendre molta vitamina C. Els cítrics en són una gran font i un d’aquests és la taronja sanguina. És una fruita que té moltes propietats i que les transforma amb vitamina, augmentant l’absorció del ferro, el calci i el fòsfor. És coneguda per ser antioxidant i reforçar el sistema […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web