+34 972 204 356 +34 609 780 855
CA | ES
CA | ES
Nufruit

OU DE REIG

21/09/2018 | Actualitat

L’ou de reig  és un bolet excel·lent comestible  i un dels més apreciats a Catalunya, potser també perquè és poc comú. La carn és tendra, de color blanc, excepte sota la cutícula i a l’exterior del peu, on és d’un bell groc de rovell d’ou i amb la volva blanca a la part baixa del peu. La seva olor és suau i el seu gust, dolç.

Altres notícies d'actualitat

31
oct. 2019

CASTANYADA

La Castanyada és una festa popular dels Països Catalans, tot i que en molts llocs s’ha perdut a diferència de Catalunya, que se celebra el dia de Tots Sants, tot i que darrerament se n’ha desplaçat la celebració a la vigília d’aquesta diada (entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre). Se sol representar amb la figura d’una castanyera: una dona vella, vestida […]

26
juny 2020

Préssec d’Ordal

L’estiu és l’estació de la calor i del sol. És una època de gran varietat de fruites, que són refrescants. El primer que ens pot venir a la ment és un fruit amb la pell vellutada, un pinyol rugós al mig i d’un gust dolç. En aquesta època, en els mercats i fruiteries podem trobar […]

22
maig 2020

La pitaya i la importància i varietat de la fruita tropical

La pitaya, és una fruita originària de Centre Amèrica. També coneguda com la fruita del drac. Ovalada, unes poques espines per fora, hi han diferents varietats, la groga per fora i polpa blanca amb llavors per dins, vermella per fora i polpa blanca o polpa vermella amb llavors per dins. És aromàtica, amb un sabor […]

 

Més notícies

 

iglesiesassociats Política de privadesa xarxes socials Condicions d’ús Web